قیمت سکه و ارز
۱۳۹۱/۱۱/۰۸ - ۲۰:۳۹
هاشمی رفسنجانی در دیدار با جمعی از اصحاب رسانه

کسانی می‌خواهند میان بنده و مقام معظم رهبری را برهم بزنند

هستند کسانی که می‌خواهند به هر طریق ممکن میانه بزرگان نظام و دوستداران انقلاب به‌خصوص بنده و رهبری معظم انقلاب را بر هم بزنند.

کسانی می‌خواهند میان بنده و مقام معظم رهبری را برهم بزنند

به گزارش «سراج24» آیت‌الله هاشمی رفسنجانی با بیان این که نیاز داریم در نقدهای خود به خصوص در میان دوستداران و وفاداران نظام، برادرانه و دوستانه سخن بگوییم، تأکید کرد: اگر نقد منصفانه و دوستانه و گفت‌وگو را مبنای تعامل سیاسی و اجتماعی خود قرار دهیم و از تخریب و تهمت و بداخلاقی بپرهیزیم، بسیاری از اختلافات میان نیروهای انقلاب مرتفع خواهد شد.

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه در پاسخ به سوالی پیرامون حضور در انتخابات، گفت: معتقدم در میان افراد باتجربه، کارآمد و دوستار انقلاب هستند کسانی که به خوبی می‌توانند مسوولیت سنگین اجرایی کشور را به عهده بگیرند.

او افزود: اینجانب اگر عزت و آبرویی دارم از خداوند متعال، انقلاب، نظام اسلامی و مردم شریف ایران است و تا آخر عمر نیز در هر صحنه‌ای که بتوانم و نیاز باشد در خدمت به نظام و مردم کوتاهی نخواهم کرد.

هاشمی رفسنجانی با بیان این که به هیچ‌وجه صلاح نیست فضای کشور با اقدامات افراط‌گرایانه و تخریب و توهین متشنج شود، تأکید کرد: هستند کسانی که می خواهند به هر طریق ممکن میانه بزرگان نظام و دوستداران انقلاب به‌خصوص بنده و رهبری معظم انقلاب را بر هم بزنند، اما با هوشیاری مردم و مسوولان نظام به اهداف خود نخواهند رسید. چرا که همواره تعامل خوبی میان اینجانب و مقام معظم رهبری برقرار بوده و راه‌حل مشکلات نیز در ید پرتوان مقام معظم رهبری است.

این عضو مجلس خبرگان رهبری در پاسخ به پرسشی پیرامون وظیفه آحاد جامعه در قبال انتخابات آینده، برگزاری انتخاباتی پرشور و فراگیر را موجب یأس و عقب‌نشینی دشمنان انقلاب خواند و تصریح کرد: همه باید تلاش کنیم انتخاباتی رقابتی با حضور نامزدهای سلایق گوناگون برگزار شود، به‌گونه‌ای که دشمنان نیز نتوانند در استاندارد بودن آن تردید روا دارند.

هاشمی رفسنجانی در پاسخ به سوالی پیرامون مواضع اخیر عسگراولادی، با مثبت خواندن مواضع مبارز دیرین انقلاب و نظام اسلامی گفت: ایشان مواضع خود را با شجاعت بیان کرد و این می‌تواند یک گام مثبت در حل مشکلات موجود کشور باشد.

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام پیرامون لزوم پاسخگویی به شبهات مطرح شده در مناظره‌های سال 88 پیرامون ایشان و خانواده گفت: بنده همواره و در مقاطع گوناگون، به‌خصوص در نماز جمعه دیدگاه‌های خود را در مورد شایعات و شبهه‌ها بیان کرده‌ام، اما کسانی که خود را به خواب زده‌اند، ظاهراً نمی‌خواهند به سخنان منطقی گوش بدهند و در این صورت کار بیش‌تری نمی‌شود کرد.

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در پاسخ به پرسشی پیرامون به سرانجام نرسیدن هدفمندی یارانه‌ها در سه دولت گذشته گفت: در دولت اینجانب اهداف و مسیر حرکت در قالب تعدیل به درستی ریل‌گذاری شد و توانستیم با وجود کارشکنی‌ها به اهداف‌مان به طور نسبی دست یابیم.

وی افزود: در پایان دولت اینجانب برای به نتیجه رسیدن هدفمندی یارانه‌ها در قالب طرح جامع تأمین اجتماعی با کارشناسی طولانی ارائه شد و منابع و اهداف آن نیز دیده شد، اما بعد از دولت سازندگی طرح به دلایل گوناگون رها شد.

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام تأکید کرد: یکی از راه‌های برون‌رفت از مشکلات اقتصادی کنونی، اجرای طرح جامع تأمین اجتماعی است که در قالب آن هیچ کس برای معیشت، تحصیل، درمان، مسکن و شغل نیازمند نباشد.

این عضو مجلس خبرگان رهبری درباره طرح دولت وحدت ملی، این طرح را شبیه دولت پس از جنگ البته با نیازها و ضرورت‌های کنونی خواند و گفت: در دولت سازندگی همه سلایق مطرح جامعه حضور داشتند به‌گونه‌ای که اختلاف چندانی تا پایان دولت پیش نیامد.

در ابتدای این دیدار برخی از اصحاب رسانه، مطبوعات و فضای مجازی کشور با اشاره به لزوم پرهیز از انحصارگرایی در اداره کشور، اعتدال و میانه‌روی را راه عبور از مشکلات خواندند و با تأکید بر ورود بزرگان و دلسوزان کشور به صحنه برای حل مشکلات و برگزاری انتخابات ریاست جمهوری، از آیت‌الله هاشمی رفسنجانی نیز دعوت به عمل آوردند.

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۳
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••